top of page

Om mig

Jag heter Amanda, jag är 27 år och jag bor i Stockholm där jag pluggar socionomprogrammet. På fritiden älskar jag att läsa och skapa i olika former. 

 

Efter en olycka 2016 blev jag sjukskriven och funktionshindrad, jag har bland annat använt rullstol. Idag behöver jag inte rullstolen längre, jag har gjort enorma framsteg även om jag har fortfarande har smärtor och vissa begränsningar som påverkar min vardag. Skapandet har räddat mig på många sätt - det gör mig lugn och glad, det distraherar mig från smärtan och ger mig mening i livet. 

 

 

 

 

 

 

 Jag är en självlärd konsthantverkare som har gjort smycken sedan jag var liten. Idag säljer jag små bakverk som egen företagare. Jag tillverkar, fotograferar och marknadsför alla produkter själv i mitt hem i Stockholm. 

 

Jag producera inte i någon större skala, det finns alltid bara ett begränsat antal av varje produkt, så skynda dig att beställa om du verkligen tycker om något. Varje smycke är gjort med kärlek. Min vision är att skapa verk som ger vardagen glädje.

Addera lite socker till din garderob samtidigt som du stöttar en lokal småföretagare!

Kvinnligt företagande, eget företagande, konstnär, hantverkare
Handikapp, kroniska smärtor, olycka, funktionshinder
received_1549315842487941.jpeg
  • Facebook
  • Instagram

Stötta mig

Ditt stöd betyder mycket för mig som småföretagare. Du kan:
 

  • Dela och rekommendera min butik

  • Ge recensioner

  • Följa mig på instagram: @amandasclaybakery

  • Dela bilder på dina köpta produkter och tagga mig
     

Tack så mycket! ❤

bottom of page